Vyprodané velikosti nelze doobjednat. Pouze do vyprodání skladových zásob.

Hodnocení obchodu

4,8 445 hodnocení
Přidat hodnocení
5
396x
4
36x
3
7x
2
5x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
IM Avatar autora Irena Magnusková | 23.2.2010
+ super přehledné internetové stránky
+ moc ochotný personál, opravdu si své klienty umíte hýčkat, takhle by měla vypadat péče o zákazníka:-)
+
+
- nenašla jsem:-))
-

Hledala jsem značku Maxi Cosi, kočárek jsme před tím v obchodě nezkoumala. Vaše fotky a popis výrobku byly pro mě dostačující. Na základě toho, jak to na mě vše zapůsobilo, jsme se rozhodla.Jsem asi člověk, který dává na první dojem a má rád jednoduchost.Nemám ráda, se někde plácat půl dne ve zboží které nabízejí jiné internetové obchody. Vy v tom máte přehled. Jinak děkuji i dopravcům společnosti PPL. Je to tým profesionálu. V současné době mám kolem sebe pár těhotných kamarádek a dala jsem ji na Vás tip, protože jsem byla opravdu spokojená. V životě jsem docela kritik:-))) tak to berte jako pochvalu. Přeji celému týmu společnosti Babystyle spoustu úspěchu a spokojených zákazníků. Až bude malá na světě, tak Vám pošleme fotky,jak nám to ve vašem krásném kočárku a sedačce sluší:-))
T Avatar autora Tereza | 12.2.2010
Obchod jsem objevila náhodou při vyhledávání zboží přes internetový prohlížeč. Objednané zboží dorazilo asi za 10 dní v igelitové obálce. Krabička ve které byla podprsenka byla dost poškozena. Podprsenka neodpovídala popisu a fotografii na stránkách obchodu, proto ji vracím zpět. Kojenecká body jsou krásná. Komunikace je bezproblémová při dotazu jsem dostala odpověď obratem. Obchod mohu doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 4.6.2020
Zboží zasíláme v obalech, které odpovídají odesílanému druhu zboží. Tak, aby zboží nebylo přepravou poškozeno. Přesto uznávám, že zmačknutá krabička nevypadá příliš lichotivě. Již tento „problém“ řešíme. Podprsenka odpovídá popisu a produktové fotografii. Jedinou změnou je odepínání košíčku. Původní háčky jsou nahrazeny platovými klipy, které umožňují snadnější manipulaci. Vzhled i funkčnost podprsenky jsou stejné. Děkujeme za Vaše názory a postřehy, které nám pomáhají zlepšovat naše služby.
Avatar autora | 5.2.2010
- zboží není na skladě a není na to zákazník dostatečně upozorněn. Pokud bych to věděla, nikdy bych si u vás neobjednala, ale když už jsem zaplatila, počkám

Avatar autora (Administrátor) 4.6.2020
Dodací termín je uveden u každého výrobku v našem e-shopu. U zboží s delší dodací dobou konkrétně oblečení zn. FIXONI je termín dodání uveden v základních informacích zboží(levý sloupec na kartě výrobku) , v popisu zboží, dále na úvodní straně e-shopu viz. aktuality, zákazníka po přijetí objednávky informujeme e-mailem o stavu objednávky kde je uveden termín dodání. Je na zodpovědnosti každého zákazníka, těmto informacím věnovat pozornost než zboží objedná, stejně tak jako ostatním obchodním podmínkám každého e-shopu.
M Avatar autora Marta | 31.1.2010
+ je levný
- zatím nevím

V Avatar autora Vika | 29.12.2009
+ nákup z domova
- nelze vyzkoušet oblečení

plně spokojena
Avatar autora | 27.12.2009
+ krátké dodací lhůty
- nevím o žádných

jsem velmi spokojena
Avatar autora | 8.12.2009
+ Kvalita zboží
- Doporučila bych více doladit přehlednost stránek, způsob dokončení objednávky.

Doporučuji, pokud očekáváte rychlost a kvalitu.
Avatar autora | 4.12.2009
+ siroky sortiment
- nevim zadne

prehlednost, rychlost dodani, kvalita

Stránka 23 z 23 , položek celkem: 448

Tento web používá soubory cookie pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace