Hodnocení obchodu

4,8 405 hodnocení
Přidat hodnocení
5
356x
4
36x
3
7x
2
5x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
ZH Avatar autora | 11.6.2019
Celková spokojenost. Rychlé dodání.
IR Avatar autora | 31.5.2019
Rychle dodani
M Avatar autora | 30.5.2019
Celková spokojenost, opakovaně jsem objednala znovu
ZH Avatar autora | 17.5.2019
Spokojenost, rychle dodání, obrázky a tabulky jsou reálné
PR Avatar autora | 10.5.2019
Velmi rychlé odeslání zboží, profesionální přístup. Objednávám opakovaně a nikdy nebyl s ničím problém. K nákupům také obdržíte drobné dárečky - milá pozornost. Moc děkuji!
AT Avatar autora | 9.5.2019
Je velmi videt ze zbozi je polske. Material bavlna ale nijak extra prijemna. Kalhotky spis az neprijemne, zejmena gumicky i na pohled mene kvalitni. Bohuzel pro mne jen dalsi utvrzeni v tom neobjednavat spodni pradlo pres internet. Jen kojici bavlnena podprsenka je prijatelna.
ZE Avatar autora 10.5.2019
Dobrý den, paní Tecakova, Děkujeme za vaše hodnocení. Škoda, že jste nehodnotila konkrétní produkty, sem se píše hodnocení obchodu. Aby si tedy další zákaznice udělali trochu představu, vyjádřím se ke kalhotkám, které zmiňujete. Těhotenské bavlněné kalhotky Italian Fashion jsou obšity kvalitní gumičkou coverlockem ( zpracování i materiál odpovídá standardům, které zakoupíte v obchodní síti). Druhé bavlněné stahovací kalhotky šije menší Slovenská firma - jsou ze 100% bavlny, gumičky jsou všity stehem „cik-cak“, což může působit trochu hrubším dojmem. Jsou to kalhotky funkční/stahovací, proto je na jejich výrobu použit tento materiál. Cena 169,- odpovídá produktu. Nevyhovující zboží můžete samozřejmě dle obchodních podmínek vrátit. Zuzana Eichlerová
SK Avatar autora | 20.4.2019
dobrá cena za příjemný materiál
Avatar autora | 9.4.2019
Příjemné materiály, rychlé jednání i vyřízení výměny zboží. Určitě doporučuji.
PR Avatar autora | 30.3.2019
Naprosto skvělé materiály a výrobky. Určitě doporučuji. Bála jsem se, že vybrané výrobky nebudou sedět, ale sedí všech 6 kousků. Velmi kvalitní podprsenky na kojení a župan, to nemá chybu. Dodání rychlé.
M Avatar autora | 29.3.2019
rýchle dodanie, super materiál
Avatar autora | 27.3.2019
Rychlé dodání, kojící tilka jsou přesně taková jako jsem doufala. Krásné sedí, příjemný materiál a vypadají moc pěkně. Budu nosit i po kojení, vůbec to na nich není znát, jsou šmrncovní.
MP Avatar autora | 22.3.2019
Super. Velmi rychle vybavenie objednavky
KN Avatar autora | 22.3.2019
Vše v naprostém pořádku, rychlé dodání, skvělý materiál. Odpovídá obrázku a popisu.
KN Avatar autora | 14.3.2019
Rychlé vyřízení objednávky, přehledné stránky, úměrně ceny. Uvítala bych nižší poštovné.
ZE Avatar autora 21.3.2019
Dobrý den, paní Nikodýmová děkujeme za vaše hodnocení. Ceny přepravného bohužel nemůžeme ovlivnit. Rádi bychom zákazníkům nabídly nižší cenu, ale bohužel po loňském zdražování, jsou uvedené ceny přepravného nejnižší, které nám je přepravce schopen nabídnout. Žádné další náklady k přepravnému si neúčtujeme. I tak si myslím, že 65,-Kč patří k něm nejnižším na trhu. Služby České pošty (poštovné) právě z důvodu vyšší ceny nevyužíváme.
BM Avatar autora | 2.3.2019
Super
LH Avatar autora | 21.2.2019
Jsem moc spokojená. Rychlé dodání a dobrá kvalita.
AK Avatar autora | 7.2.2019
spokojenost na výbornou, rychlé dodání a pěkné zboží mi bylo doručeno
IS Avatar autora | 3.2.2019
Dlouho jsem hledala kojici podprsenku tohoto typu.Velikost sedi pekne dle tabulky velikosti.Rychle dodani,možnost vyzkouseni pak teprve placeni.U nakupu pres e-shop ocenuji nejvice.Barva i latka odpovida podle popisku.Rychlost dodani super! Pozn. obchodu: hodnocení k výrobku - Kojicí podprsenka bezešvá Emma-Jane bílá.
PJ Avatar autora | 26.1.2019
Všechno super
Z Avatar autora | 19.1.2019
Nakoupila jsem znovu a znovu spokojenost.

Stránka 1 z 21 , položek celkem: 408

Tento web používá soubory cookie pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace