Hodnocení obchodu

4,8 399 hodnocení
Přidat hodnocení
5
351x
4
36x
3
7x
2
4x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
SK Avatar autora | 20.4.2019
dobrá cena za příjemný materiál
Avatar autora | 9.4.2019
Příjemné materiály, rychlé jednání i vyřízení výměny zboží. Určitě doporučuji.
PR Avatar autora | 30.3.2019
Naprosto skvělé materiály a výrobky. Určitě doporučuji. Bála jsem se, že vybrané výrobky nebudou sedět, ale sedí všech 6 kousků. Velmi kvalitní podprsenky na kojení a župan, to nemá chybu. Dodání rychlé.
M Avatar autora | 29.3.2019
rýchle dodanie, super materiál
Avatar autora | 27.3.2019
Rychlé dodání, kojící tilka jsou přesně taková jako jsem doufala. Krásné sedí, příjemný materiál a vypadají moc pěkně. Budu nosit i po kojení, vůbec to na nich není znát, jsou šmrncovní.
MP Avatar autora | 22.3.2019
Super. Velmi rychle vybavenie objednavky
KN Avatar autora | 22.3.2019
Vše v naprostém pořádku, rychlé dodání, skvělý materiál. Odpovídá obrázku a popisu.
KN Avatar autora | 14.3.2019
Rychlé vyřízení objednávky, přehledné stránky, úměrně ceny. Uvítala bych nižší poštovné.
ZE Avatar autora 21.3.2019
Dobrý den, paní Nikodýmová děkujeme za vaše hodnocení. Ceny přepravného bohužel nemůžeme ovlivnit. Rádi bychom zákazníkům nabídly nižší cenu, ale bohužel po loňském zdražování, jsou uvedené ceny přepravného nejnižší, které nám je přepravce schopen nabídnout. Žádné další náklady k přepravnému si neúčtujeme. I tak si myslím, že 65,-Kč patří k něm nejnižším na trhu. Služby České pošty (poštovné) právě z důvodu vyšší ceny nevyužíváme.
BM Avatar autora | 2.3.2019
Super
LH Avatar autora | 21.2.2019
Jsem moc spokojená. Rychlé dodání a dobrá kvalita.
AK Avatar autora | 7.2.2019
spokojenost na výbornou, rychlé dodání a pěkné zboží mi bylo doručeno
IS Avatar autora | 3.2.2019
Dlouho jsem hledala kojici podprsenku tohoto typu.Velikost sedi pekne dle tabulky velikosti.Rychle dodani,možnost vyzkouseni pak teprve placeni.U nakupu pres e-shop ocenuji nejvice.Barva i latka odpovida podle popisku.Rychlost dodani super! Pozn. obchodu: hodnocení k výrobku - Kojicí podprsenka bezešvá Emma-Jane bílá.
PJ Avatar autora | 26.1.2019
Všechno super
Z Avatar autora | 19.1.2019
Nakoupila jsem znovu a znovu spokojenost.
FD Avatar autora | 14.1.2019
Jsem spokojená a hlavně se mi líbí způsob dodání. Super.
PR Avatar autora | 13.1.2019
Rychlé dodání, krásné a kvalitní zboží. Moc děkuji!
Z Avatar autora | 9.1.2019
Perfektní. Rychlé dodání, moc pěkné zboží.
ZH Avatar autora | 8.12.2018
Rychle, skvěle dodání, příjemná komunikace, vse perfektní.
AH Avatar autora | 23.11.2018
Skvělé a rychlé dodání!
Z Avatar autora | 19.11.2018
Rychlé doručení:) kojící košile moc příjemná

Stránka 1 z 21 , položek celkem: 402

Tento web používá soubory cookie pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace