Hodnocení obchodu

4,8 416 hodnocení
Přidat hodnocení
5
367x
4
36x
3
7x
2
5x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LZ Avatar autora | 28.7.2019
Vše v pořádku, rychlé dodání, velká spokojenost
AR Avatar autora | 19.7.2019
Ok
ES Avatar autora | 16.7.2019
Rychlé dodání, bez problému . . .
PD Avatar autora | 12.7.2019
Velka spokojenost
VK Avatar autora | 11.7.2019
Obdržela jsem včas zboží, které je v takové kvalitě, jakou jsem očekávala.
KV Avatar autora | 2.7.2019
Prostě perfektní!!!!
TV Avatar autora | 1.7.2019
Velký výběr a rychlé dodání.
ŠŽ Avatar autora | 30.6.2019
Rychlost dodání
Avatar autora | 25.6.2019
Neuvěřitelná rychlost, děkuji.
ZS Avatar autora | 22.6.2019
Spokojenost, i při výměně velikosti bleskurychle doručeno.
TK Avatar autora | 17.6.2019
Jsem moc spokojená. Krásné sedí, příjemný materiál a vypadají moc pěkně.
ZH Avatar autora | 11.6.2019
Celková spokojenost. Rychlé dodání.
IR Avatar autora | 31.5.2019
Rychle dodani
M Avatar autora | 30.5.2019
Celková spokojenost, opakovaně jsem objednala znovu
ZH Avatar autora | 17.5.2019
Spokojenost, rychle dodání, obrázky a tabulky jsou reálné
PR Avatar autora | 10.5.2019
Velmi rychlé odeslání zboží, profesionální přístup. Objednávám opakovaně a nikdy nebyl s ničím problém. K nákupům také obdržíte drobné dárečky - milá pozornost. Moc děkuji!
AT Avatar autora | 9.5.2019
Je velmi videt ze zbozi je polske. Material bavlna ale nijak extra prijemna. Kalhotky spis az neprijemne, zejmena gumicky i na pohled mene kvalitni. Bohuzel pro mne jen dalsi utvrzeni v tom neobjednavat spodni pradlo pres internet. Jen kojici bavlnena podprsenka je prijatelna.
ZE Avatar autora 10.5.2019
Dobrý den, paní Tecakova, Děkujeme za vaše hodnocení. Škoda, že jste nehodnotila konkrétní produkty, sem se píše hodnocení obchodu. Aby si tedy další zákaznice udělali trochu představu, vyjádřím se ke kalhotkám, které zmiňujete. Těhotenské bavlněné kalhotky Italian Fashion jsou obšity kvalitní gumičkou coverlockem ( zpracování i materiál odpovídá standardům, které zakoupíte v obchodní síti). Druhé bavlněné stahovací kalhotky šije menší Slovenská firma - jsou ze 100% bavlny, gumičky jsou všity stehem „cik-cak“, což může působit trochu hrubším dojmem. Jsou to kalhotky funkční/stahovací, proto je na jejich výrobu použit tento materiál. Cena 169,- odpovídá produktu. Nevyhovující zboží můžete samozřejmě dle obchodních podmínek vrátit. Zuzana Eichlerová
SK Avatar autora | 20.4.2019
dobrá cena za příjemný materiál
Avatar autora | 9.4.2019
Příjemné materiály, rychlé jednání i vyřízení výměny zboží. Určitě doporučuji.
PR Avatar autora | 30.3.2019
Naprosto skvělé materiály a výrobky. Určitě doporučuji. Bála jsem se, že vybrané výrobky nebudou sedět, ale sedí všech 6 kousků. Velmi kvalitní podprsenky na kojení a župan, to nemá chybu. Dodání rychlé.

Stránka 1 z 21 , položek celkem: 419

Tento web používá soubory cookie pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace