Do vyprodání skladových zásob

Novinka! Podprsenka Body Silk Seamless Yoga

Banner Yoga

Těhotenská/kojicí podprsenka Silk Seamless Jóga je ideální volbou pro lehčí sportovní aktivity - Jóga , pilates, chůze nebo prostě jen na každodenní nošení.

 

Bravado_Yoga

 

Proč si ji určitě oblíbíte!
 

Antimikrobiální :

Technologie Silverbreeze ™ zabraňuje růstu bakterií způsobujících zápach, udržuje podprsenku stále svěží

 

Stylová :

praktická ramínka do kříže, svěží sportovní vzhled, moderní melírový vzor.

 

Fuknční:

Vyjímatelné pěnové vycpávky pro lepší tvar a diskrétnost, snadné odepínání/zapínání košíčků na  klipy, jednoduché přichycení ramínka a plně přehnutelné košíky podprsenky pro  těsný kontakt s miminkem

 

Úžasně pohodlná :

Luxusně měkká , bezešvé a bez kostic pro větší pohodlí | 4-směry pružný úplet se přizpůsobí měnícím se velikostem během těhotenství a kojení


 

 

silverbreeze-logo_medium

 Silverbreeze ™ je "antimikrobiální" povrch, který je aplikován na látce, k odstranění nebo potlačení růstu bakterií a plísní, které mohou způsobit nepříjemný pach, předčasný rozklad látky a změnu barvy. Aktivní složka, ionty stříbra, potlačuje růst bakterií způsobující zápach na povrchu tkaniny a udržuje podprsenku stále svěží.

Je zcela bezpečný pro maminky, děti a životního prostředí, plně testován, aby bylo zabráněno podráždění kůže během použití.

 

Tento produkoeko-tex-grey_compactt byl testován a certifikován v souladu s normou OEKO-TEX® Standard 100, která zajišťuje, že výrobky neobsahují škodlivé látky.